Wordt deelnemer en bekijk de plattegrond

Happy house

beurs voor bijzonder
bouwen & woNen

15 & 16 MEI, 2021

Zuiderkerk
Amsterdam

Happy House is de nieuwe bouw&woonbeurs voor maatwerk met een ecologische aanpak. 'Gelukkig' wordt uw huis wanneer het op maat voor u gebouwd wordt.

'Bijzonder' staat voor een individuele benadering. Kortom geen Vinex bouw of doorzonwoningen, maar goed ontworpen mooie huizen gebouwd met de nieuwste materialen.

Mooi hoeft niet per se duur te zijn en ecologisch staat ook niet direct voor kostenoverschrijding. U vindt op de beurs vloer en sanitairspecialisten voor het interieur en u vindt er architecten voor het exterieur.

Op de beurs vindt u ook “nieuwe” materialen zoals hout, stro en leem en verantwoord isolatiemateriaal. U vindt er de beste adviseurs voor warmtepompen, zonnepanelen en mogelijkheden voor verbouwingen waaraan u nooit gedacht zal hebben.

Loopt u met gedachten rond eindelijk eens flink te verbouwen of iets nieuws te laten bouwen en heeft u geen idee waar u de juiste mensen vindt.

Happy House is de eerste bijzondere & ecologische bouw- en woonbeurs in Nederland.

Deelnemer worden

hoe ziet uw nieuwe huis eruit?

Er is een informatiepunt waar u inzicht krijgt over vrije bouwkavels in Nederland en Amsterdam. Kortom, wilt u uw keuzes aanscherpen dan is goede kennis de basis: deze vindt u op de beurs.

TICKETS